Brvnara Petra Banja Vrujci

Pozovite za cenu
Smeštaj

6312

ID objave

1

Spavaća soba

1

Kupatilo

Opis objekta

Brvnara Petra Banja Vrujci se nalazi u najstrožijem centru same banje. Pozicionirana je između privatnog spa centra “Prva Nova Banja” i kompleksa državnih bazena hotela “Vrujci”. Deo je kompleksa Vile Petra.

U neposrednoj blizini vile Petre se nalazi dom zdravlja sa specijalizovanim ordinacijama za masažu i fizikalnu terapiju uz lekovito blato.

U okruženju se nalazi i nekoliko privatnih ordinacija. U krugu od 300 metara postoji više restorana nacionalne kuhinje sa izuzetno pristupačnim cenama i pansionskim uslugama. Brvnara je okružena zelenilom. Svi sadržaji u brvnari su namenjeni isključivo gostima vile Petre kako bi gosti mogli da uživaju u miru i privatnosti.

BAZEN

Brvnara Petra poseduje vlastiti bazen sa lekovitom banjskom vodom. Bazen je zatvorenog tipa namenjen isključivo gostima vile. Bazen je pozicioniran na jugozapadnoj strani tako da je osunčan tokom čitavog dana. Dimenzije bazena su 12mX6mX1.5m  Oko bazena se nalaze ležaljke, suncobrani i baldahini. Radno vreme je od 0-24h tako da je gostima omogućeno uživanje u noćnom kupanju.

HIDROMASAŽNA KADA I ĐAKUZI

Brvnara Petra poseduje hidromasažnu kadu I đakuzi koje punimo isključivo lekovitom banjskom vodom. Korisnici ovih sadržaja osim užiiivanja I opuštanja mogu osetiti I blagodeti lekovite vode.

BRVNARA (SAUNA-MASAŽA)

Brvnara Petra poseduje vlastitu saunu smeštenu u brvnari. Brvnara se nalazi u najmirnijem delu kompleksa vile Petre, pa se gosti mogu opustiti I uživati. U brvnari postoji I zasebna soba za sve vrste masaža.

RESTORAN-KAFETERIJA

Brvnara Petra poseduje vlastiti restoran-kafeteriju. Ona se sastoji iz dva dela. Jedan deo je zatvoren I klimatizovan a drugi se nalazi na otvorenom prostoru I okružen je cvećem I zelenilom. Ovo je prostor namenjen za odmor I opuštanje.

IGRAONICA ZA DECU

Igraonica se nalazi u izdvojenom delu vile Petre. Mališanima je na raspolaganju trombolina,kućica iz bajke, pesak koji je ograđen I koji se redovno čisti, kao I veliki broj kreativnih igračaka. Odmah uz igraonicu nalazi se prostor pod baldahinima u kojem se mogu opuštati roditelji dok mališani uživaju u igri.

Brvnara Petra Banja Vrujci Vas čeka da uživamo zajedno.

Banja Vujci

Neposredno izmedju Ljiga i Mionice, nalazi se Banja Vrujci koja je dobro poznata po lekovitoj vodi i blatu što dodatno omogućava da se osećate opušteno i bezbrižno.

Banja Vrujci se nalazi se na nadmorskoj visini od 180 metara. Kroz Banju Vrujci teče rečica Gornja Toplica.

Termalne vode u banji Vrujci su sa prosečnom temperaturom od 27° C i spadaju u grupu oligomineralnih voda. U terapijske svrhe, voda se koristi za piće i kupanje. Lekovita svojstva banjskog blata i vode ogledaju se u lečenju steriliteta, reumatskih oboljenja, išijasa, visokog krvnog pritiska itd.

U neposrednoj blizini Banje Vrujci se nalazi mnoštvo turističkih destinacija, manastira i izletišta.

Svoj idealni odmor možete provesti u Banji Vrujci u jednom od četri savremeno opremljenim apartmanima sa balkonom i sopstvenim parkingom.

 

Adresa

Adresa: Бања Врујци, Србија
  • Država: Serbia
  • Okrug: Kolubarski okrug
  • Grad Banja Vrujci
Otvori Google Mapu

Kontakt

Vila Petra

Vlasnik objekta
jovana.vrujci@gmail.com
Drugi objekti

Slični objekti