Domaćinstvo Pajović

9985

ID objave

3

Spavaće sobe

2

Kupatila

Opis objekta

Domaćinstvo Pajović se nalazi u selu Srezojevci u Šumadiji, opština Gornji Milanovac, na 1h30min (125km) od Beograda autoputem Miloš Veliki, i 22km od Čačka i Gornjeg Milanovca.

Domaćinstvo je staro više od 200 godina i prostire se na 13 hektara površine. Opasano je hrastovom i cerovom šumom, zasadima šljive i drugog voća, snadbeva se vodom sa sopstvenog izvora koji izvire u livadi ispod kuće i na nadmorskoj visini od oko 600m pleni svežim vazduhom.

Gostima je trenutno na raspolaganju usluga smeštaja i to na principu zakupa glavne kuće uz korišćenje celokupnog domaćinstva bez obzira na broj gostiju, sa idejom da oni koji dođu uživaju u potpunoj privatnosti sa svojom porodicom, prijateljima, kolegama. Moguće će biti uz prethodni dogovor organizovati namirnice iz sela za doručak (samoposluženje) i pečeno prase ili jagnje iz naše furune.

U potpuno opremljenoj glavnoj kući sa dva kupatila i kuhinjom trenutno može prenoćiti 6-8 osoba. Za detalje oko cena zakupa molimo kontaktirajte nas.

Adresa

Adresa: Срезојевци, Србија
 • Država: Serbia
 • Okrug: Moravički okrug
 • Grad Gornji Milanovac
Otvori Google Mapu
 • ID objave 9985
 • Cena 50€
 • Tip objekta Seosko domaćinstvo
 • Kategorija Smeštaj, Sve
 • Spavaće sobe 3
 • Kupatila 2
 • Godina izgradnje 1938
 • Parking mesta 20
 • Broj kreveta 6

Mi se nalazimo

Kontakt

Ime: Ana

domacinstvopajovic@gmail.com

Slični objekti

Kuća za odmor Raković

Smeštaj

Sve

Ljiljana Raković
1 mesec ago

Uživajte u čarima Zlatibora u našoj kući za odmor,koja raspolaže sa 6 mesta za spavanje, kuhinjom i kupatilom. Ukoliko žudite za odmorom u miru i tišini, provedite nekoliko dana u pravoj seoskoj idili.

1
1
Seosko turističko domaćinstvo IMUNSAN

Smeštaj

Sve

Nalazi se na 5km od centra Niša, na brdu zvanom Vinik sa koga se pruža prelep pogled na Suvu planinu i Trem.

4
4
Domaćinstvo Petrović

Smeštaj

Sve

Domaćinstvo Petrović

Pozovite za cenu

Domacinstvo Petrovic je kuca na Staroj planini u selu Gostusa,na 28 km od Pirota. Kuca sadrzi dve odvojene spavace sobe sa kupatilom i predsobljem na jednom nivou i na drugom nivou veliki dnevni boravak sa kuhinjom. Ispred dnevnog boravka je terasa koja gleda na reku Gostusicu.

2
1
Domaćinstvo La ViE

Smeštaj

Sve

Irena Janković
1 dan ago

Na udaljenosti 11km od centra Niša i 2 km od Niške banje  , za ljubitelje lepog ambijenta, čistog vazduha, prijatnog prostora za rad i po želji domaće hrane . Seosko domaćinstvo je kategorizovano sa 3 zvezdice. Smeštajni kapacitet poseduje : 3 jedinice sa ukupno 8 ležajeva, 2 kupatila, kuhinju , dnevni boravak , otvorenu i […]

3
2
Sladjina Kuća

Smeštaj

Sve

Sladjina Kuća

Pozovite za cenu

Seosko turističko domaćinstvo SLADJINA KUĆA nalazi se u Crepaji, Južnom Banatu, samo 35 km od Beograda. Oaza mira i udobnosti gde dolaze porodice i svi koji žele da se odmore i relaksiraju sa nama. Ponudu sačinjavaju 4 apartmana sa galerijom,mini spa(sauna,djakuzi),veliki otvoreni i mali dečji bazen ,sala za ručavanje sa terasom gde gosti mogu uživati […]

150 m2
4