Kuća Seča Reka

10€
Smeštaj Sve

7286

ID objave

2

Spavaće sobe

1

Kupatilo

Opis objekta

Odlično za porodicu sa decom:
prostrane, dve spavaće sobe (jedna spavaća soba s dva kreveta, druga spavaća soba s bračnim krevetom), obnovljeno kupatilo, dnevni boravak s kaučem, potpuno opremljena kuhinja, dvorište, terasa sa prelepim pogledom na okolna brda i planine. Seča Reka je mesto idealno za turizam, planinarenje ili jednostavno za porodicu koja želi odmor u prirodi daleko od gradske buke. Mesto je idealno da osetite i doživite prirodu u njenom punom sjaju. Seča Reka ima bogato istorijsko nasleđe. U blizini kuće nalazi se stara drvena crkva koja je jedan od najstarijih pravoslavnih spomenika u Srbiji. Mala drvena crkva posvećena Svetom Đorđu sedi na nizini, okružena poljima i šumom. Nadgrobni spomenici koji okružuju crkvu su spomenici poginulih boraca iz balkanskih ratova.
Na okolnim brdima postoji nekoliko izvora sveže izvorske pitke vode. To omogućava posetiocima da konzumiraju svežu izvorsku vodu direktno sa izvora. Na udaljenosti od 5 km nalazi se veliki olimpijski bazen koji je otvoren tokom letnje sezone i koji je pogodan kako za odrasle tako i za porodice sa malom decom.

Adresa

Adresa: Сеча Река, Србија
 • Država: Serbia
 • Okrug: Zlatiborski okrug
 • Grad Kosjerić
Otvori Google Mapu
 • ID objave 7286
 • Cena 10€
 • Tip objekta Kuća, Vikendica
 • Kategorija Smeštaj, Sve
 • Spavaće sobe 2
 • Kupatila 1
 • Parking mesta 4
 • Broj kreveta 4

Mi se nalazimo

Kontakt

markom

Vlasnik objekta
4miladinovic@gmail.com
Drugi objekti

Slični objekti

Vikendica planina Rudnik

Smeštaj

Sve

Vikendica planina Rudnik

Pozovite za cenu

Vikendica koja se nalazi na planini Rudnik, 85m2, idealna za spavanje sedam ljudi.Vikendica je prostrana i sa predivnim pogledom koji se pruža sa rerase ovog objekta. Objekat je odvojen od glavnog puta sa ogradom tako da Vaša deca mogu bezbrižno da se igraju u dvorištu. U blizini vikendice nalazi se restoran Kota 555.

1
Konak Golema Reka

Smeštaj

Sve

Funkcionalne i prijatne sobe gde preovlađuju prirodni materijali primereni planinskoj gradnji, brvnarama i ostalim planinskim objektima, koje su u stalnom uređenju i novom ruhu. Svaka soba ima svoje kupatilo, sto u trpezarijskom prostoru i samim tim je prostor u sobama oslobođen za odmaranje. Naše domaćinstvo raspolaže sledećim smeštajnim kapacitetima: 2 dvokrevetne sobe 3 trokrevetne sobe […]

10
Vikendica na jezeru „Drinski konak Stakić“

Smeštaj

Sve

Dragan Stakić
3 sedmice ago

Drinski Konak STAKIĆ se nalazi na samoj obali Zvorničkog jezera u mjestu Zelinje, Grad Zvornik, Bosna i Hercegovina. Graniči sa mjestom Culine, Opština Mali Zvornik, Republika Srbija.U sklopu objekta, na usluzi su vam: 5 kreveta na spratu i jedan krevet na razvlačenje u prizemlju, velika zatvorena terasa (24 kvm) sa pečenjarom za roštiljanje, okretanje ražnja, […]

1
1
Drinsko leto

Smeštaj

Sve

Drinsko leto

Pozovite za cenu

Objekat Drinsko leto nudi smeštaj u Loznici, na 3 km od banje Badanja. U objektu je dostupan besplatan WiFi. Ova vikendica ima terasu. Gosti mogu da se opuste u vrtu koji se nalazi u okviru objekta.

1
Čarobna Kuća Jahorina

Smeštaj

Sve

Čarobna Kuća Jahorina

Pozovite za cenu

Objekat Čarobna Kuća Jahorina nalazi se na Jahorini. Smeštaj je udaljen 29 km od Breze. Sarajevo se nalazi na 27 km od vikendice, dok je Ilidža udaljena 35 km.

3
2