ŠEJN Kopaonik 2020 – Deluxe Ski Villa

Pozovite za cenu
Smeštaj Sve

1

ID objave

7

Spavaće sobe

4

Kupatila

Opis objekta

Objekat Guesthouse Šejn nudi smeštaj sa barom, besplatnim privatnim parkingom, zajedničkim salonom i vrtom na Kopaoniku, na 4,4 km od ski-centra Kopaonik. Sadržaji ovog objekta uključuju zajedničku kuhinju, skladište za prtljag i besplatan WiFi u svim prostorijama. Ovaj pansion raspolaže porodičnim sobama.

Svaka smeštajna jedinica u objektu Guesthouse Šejn ima garderober i TV sa satelitskim kanalima.

Gosti mogu da uživaju u kontinentalnom doručku.

U okviru objekta Guesthouse Šejn dostupan je pribor za pripremu roštilja. Ponuda pansiona obuhvata usluge iznajmljivanja ski-opreme, bicikala i automobila, a okolina je pogodna za skijanje i vožnju bicikla.

———————————————

ŠEJN Kopaonik 2020 is a 4-level (385 m2) private deluxe ski villa, built in both traditional and modern style – located 4,5km from the centre of Kopaonik.
Surrounded by a deep pine and birch forest at 1450m above the sea level, the villa offers a unique place for a peaceful and hedonistic experience. The villa can hold up to 22 people. There are 8 available bedrooms with 4 fully furnished bathrooms, a big living room with a large kitchen, fireplace, a winter garden and a stunning summer terrace.

 

 

Adresa

Adresa: ŠEJN Kopaonik
  • Država: Serbia
  • Okrug: Raški okrug
  • Grad Kopaonik
  • Poštanski broj: 36354
Otvori Google Mapu

Mi se nalazimo

Kontakt

ŠEJN Kopaonik 2020

Vlasnik objekta
guesthousesejn@gmail.com
Drugi objekti

Slični objekti

Vila Šuka Tara

Smeštaj

Sve

Vila Šuka Tara

Pozovite za cenu

Vila Šuka Tara i apartmani se nalaze na Osluši – 5 kilometara od Mitrovca i 14 od Kaluđerskih Bara. Vila raspolaže sa velikim dvevnim boravkom u prizemlju i sa dve sobe na spratu. Sve je kompletno opremljeno konforan i miran porodični odmor na planini Tari. U oba objekta je besplatan bežični internet. Vila raspolaže velikim […]

2
1
Vila Bogdanović

Smeštaj

Sve

Vila Bogdanović

Pozovite za cenu

„Vila Bogdanović“ nalazi se u selu Kalna, opština Knjaževac, u podnožju Stare planine. Od Beograda je udaljena 300 km, od Niša 60 km, od Sokobanje 68 km, od Pirota 39 km, od Knjaževca 29 km. Selo Kalna nalazi se na obalama dve reke, Trgoviškog Timoka i Izvorske reke, okruženo prelepim planinskim masivima Stare planine. Nekada […]

1
VILA Dunja Kosmaj

Smeštaj

Sve

VILA Dunja Kosmaj

Pozovite za cenu
Irena Vuckovic
3 meseca ago
4
2