Smeštaj Dunav 97

250€
Smeštaj

14419

ID objave

4

Kupatila

Opis objekta

Smestaj Dunav 97 je jedan od retkih objekata u ponudi koji ne pleni samo lepotom svoje spoljašnosti bazena, prirode i dodatnih sadržaja, već je i sam boravak u moderno dizajniranim, prostranim apartmanima ove Vile poseban doživljaj.

Da li već zamišljate sebe kako se opuštate u bazenu dok uživate u pogledu na Dunav, ili pravite predah zavaljeni ispod baldahina okruženi prirodom i predivnim pogledom.

Smestaj dunav 97 sadrži bazen, odmaralište sa baldahinima i predivno uređene travnate površine oko bazena sa dovoljnim brojem mesta za sedenje i ležaljki. Gostima je na raspolaganju i zidani roštilj. Sa celog kompleksa vile kao i iz bazena se proteže bajkovit pogled na reku Dunav.

Unutrašnjost vile je jako moderno dizajnirana i dekorisana i datira iz 2020. godine tako da su svi apartmani novi. Ima dva dvokrevetna apartamana i dva četvorokrevetna apartmana (svi su prilično komforni) idealna je za boravak 12 odraslih osoba, po potrebi možemo organizovati dodatne ležaje za decu.

Može se dodatno iznajmiti još 2 apartmana prekoputa vile u tom slučaju kapacitet je 18 osoba a cena 350€.

Svi apartmani imaju klimu i Wi-Fi.

Sama lokacija vile je prava oaza da se sklonite od gradske gužve, vila se nalazi u centru naselja Novi Banovci na 20km od Beograda i 22km od Aerodroma Nikola Tesla. Organizujemo transfer do/od aerodroma.

Vila poseduje privatni parking za goste.

Pored same vile se nalazi restoran domaće kuhinje i kafe picerija.

Adresa

Adresa: Novi Banovci, Србија
  • Država: Serbia
  • Okrug: Grad Beograd
  • Grad Surčin
Otvori Google Mapu

Slični objekti