Vila Jelena

Pozovite za cenu
Smeštaj Sve

12434

ID objave

25

Spavaće sobe

Opis objekta

Jelena Banja Vrujci sobe, apartmani, restoran, pansion. Vila Jelena se nalazi u samom centru banje vrujci smeštena između dva banjska kompleksa – hotela Vrujci i Prve Nove Banje, a na svega pedesetak metara od centra za rehabilitaciju i doma zdravlja. Prekoputa se nalaze fudbalski, odbojkaški i teniski tereni.

KOD NAS MOŽETE ISKORISTIT VAOČERE ZA ODMOR MINISTARSTVA TURIZMA.

Vila Jelena je jedina vila u Banji Vrujci sa komletnom ponudom gde osim polupansionskog i pansionskog smeštaja u dvokrevetnim i trokrevetnim sobama, studijima i apartmanima nudi još – bazen, đakuzi, saunu, igraonicu za najmlađe kao i prelepi restoran sa kafićem.

Bazen – (11m x 6m x 1.5m) se puni isključivo lekovitom banjskom vodom i namenjen je isključivo gostima vile. Smešten je na jugozapadnoj I zapadnoj strani i osunčan je čitavog dana. Na bazenu postoje ležaljke za opuštanje, suncobrani i rekviziti za zabavu na vodi. Oko bazena i u samom bazenu postoji rasveta tako da naši gosti mogu uživati i u noćnom kupanju.

Adresa

Adresa: Vila Jelena
  • Država: Serbia
  • Okrug: Kolubarski okrug
  • Grad Mionica
Otvori Google Mapu

Mi se nalazimo

Kontakt

jelena jankovic

Vlasnik objekta
Drugi objekti

Slični objekti

Brvnara Dragče

Smeštaj

Sve

Predrag
3 meseca ago

Brvnara Dragce je brvnara koja ucvrscuje brakove i veze. Supruznici i parovi gore deca dole. Brvnara se nalazi u okviru seoskog domacinstva Rodjak sa sela. BRVNARA je komplet opremljena za opušteni boravak samo vam je potrebna pozitivna energija i dobro raspolozenje.

2
1
Brvnare rođak sa sela

Smeštaj

Sve

3 meseca ago

Brvnare cetvorokrevetne u okviru seoskog domacinstva rodjak sa sela.Nalaze se u prelepoj prirodi u veoma mirnom kraju na samo 2 km od Mionice.

1
1