Šta obići u blizini Beograda

Šta obići u blizini Beograda

Šta obići u blizini Beograda

Koliko puta ste samo poželeli da odete na destinaciju koja je pogodna za izlet, da je blizu Beograda i da je idealna za decuŠta obići u blizini Beograda je dilema koja nas uvek muči. Tragajući za takvim destinacijama došli smo na ideju da vam pomognemo u izboru našim iskustvom sa putovanja.

Destinacije blizu Beograda

U blizini Beograda je veliki broj destinacija koje su veoma popularne. Ako ste ljubitelji prirode i zdravog života uvek možete odabrati seoski turizam. Nadomak samog grada a ne dalje od sat vremena vožnje nalaze se i planine poput Fruška goraAvalaKosmaj a nisu daleko ni Divčibare. Takođe u samom gradu, naročito u blizini Beograda, nalaze se i brojni manastiri. Ne tako manje popularne destinacije u gradu a i izvan su same tvrđave koje su jako popularna destinacija poslednjih godina. 

 

Šta obići u blizini Beograda

Šta obići u blizini Beograda je večita dilema a mi smo tu da vam pomognemo sa savetima i iskustvom sa samog terena. Na svim destinacijama koje opisujemo videćete i naše fotografije i komentare drugih za odabranu destinaciju. Molimo vas da i vi ostavite vaše komentare radi boljeg ličnog iskustva i pomoći drugima da što bolje odaberu lokaciju za svoj izlet blizu Beograda.

Zasavica

Specijalni rezervat prirode Zasavica je jedno od najlepših mesta, blizu Beograda, na kojima smo do sada bili. Nalazi…

Fruška gora

Ono što je nekada bilo ostrvo u Panonskom moru danas predstavlja dragulj Srbije. Fruška gora je planina koja…

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Slične objave

Uporedi