Vremenska prognoza

Vremenska prognoza je stranica na SeoskiTurizam.rs koja prikazuje mapu sa svim gradovima u Srbiji sa trenutnom i budućom prognozom. Na stranici uvek brzo i lako možete saznati kako je trenutno vreme u Srbiji i regionu i kako će biti u narednih sedam dana. Vremenska prognoza se ažurira na svakih 15 minuta i prikazuje poslednje promene koje su aktuelne za predeo Srbije.

Ono što je bitno, na samoj stranici su postavljenje vremenske prognoze sa više izvora. Tako možete upoređivati više svetskih meteoroloških agencija a sve to na jednom mestu.

Meteorološke promene se prikupljaju sa sajtova:

Želimo prvi i na vreme da informišemo naše posetioce o svim informacijama i dešavanjima koji se tiču same Srbije i regiona.  Zato smo napravili stranicu samo za Vas radi lakše orjentacije i procene a i dodatne informacije. Vremenska prognoza je stranica isključivo informativnog tipa.

Mape vremenske prognoze su integrisane i sve informacije prikupljaju automatski sa izvora inostranih meteoroloških agencija. Svi sajtovi su provereni na slučajnom uzorku.

Na samoj vremenskoj prognozi upisani su podaci sa vremenom, vlažnost vazduha, brzinom vetra, pravcom vetra, minimalna i maksimalna temperatura, moguće padavine. Mapa sa vremenskom prognozom je vrlo laka za korišćenje a samim zumiranjem dolazite i do manjih gradova u Srbiji.

Uporedi

Unesite reč za pretragu