NIŠVILLE JAZZ FESTIVAL – BREND UMETNIČKE MUZIKE

NIŠVILLE JAZZ FESTIVAL – BREND UMETNIČKE MUZIKE

NIŠVILLE JAZZ FESTIVAL – BREND UMETNIČKE MUZIKE

Internacionalni niški jazz festival „Nišville 2020“ održaće se u punom formatu od 7. do 16. avgusta 2020, a glavni festivalski program 13, 14, 15, i 16. avgusta 2020. godine na niškoj Tvrđavi.

NIŠVILLE JAZZ FESTIVAL – BREND UMETNIČKE MUZIKE

Aktuelna promo cena kompleta za četiri festivalske večeri iznosi 3.000 dinara, do 15.jula 2020. Nakon toga, ulaznice će biti skuplje.

Ulaznice se mogu kupiti na svim prodajnim mestima u mreži Ticket Vision u Srbiji i inostranstvu, kao i putem online prodaje na www.tickets.rs

👉 KUPI KARTU 👈

Nišville jazz festival će i ove godine pored bogatog muzičkog programa ponuditi i vrlo kvalitetan sadržaj u okviru narednog Nišville jazz teatarskog festivala. Takođe i multimedijalni program u okviru različitih pratećih manifestacija možete ove godine videti na NIŠVILLE.

Prema poslednjim statističkim podacima, na prethodnih 25 izdanja Nišvila od 1995. do 2019. godine, nastupilo je više od 2.000 bendova i preko 20.000 izvođača, a glavne i prateće programe festivala videlo je blizu 3.000.000 (tri milona) posetilaca!

Prodajna mesta možete pogledati na linku.

FACEBOOK TWITTER YOUTUBE OFFICE WEBSITE

 

NIŠVILLE JAZZ FESTIVAL – BREND UMETNIČKE MUZIKE KOJA OSTAVLJA BEZ DAHA.

Program festivala možete preuzeti na stranici ,,PROGRAM

Gde se nalazi Nišville Jazz Muzej?

Muzej se nalazi u jugozapadnom delu Niške tvrđave uz glavnu pešačku stazu, levo od Stambol kapije, glavnog ulaza u ovu drevnu fortifikaciju, i Beogradske kapije, u prostor nekada turskog Hamama.

U muzeju će svakako svoje mesto naći i zbirka Televizije Nišvila, koja poseduje video zapise iz prethodnih dvadeset izdanja Festivala, a takođe ima snimke svih intervjua, konferencija za štampu i mnogih ekskluzivnih nesnimljenih snimaka najvažnijih džez muzičara sveta.

Muzej se osniva kao poseban kulturni sadržaj grada Niša i oblik promocije istorije džeza, i Nišvil džez festivala kao javne gradske manifestacije Niša, koju je Ministarstvo kulture Republike Srbije proglasilo manifestacijom od nacionalnog značaja, i koja je za svoje aktivnosti dobila brojne nagrade kao kulturni događaj, koje svakako zaslužuju da nađu svoje mesto u Muzeju:

  • Status „Najbolji iz Srbije“ za 2011. godinu, po izboru Ministarstva trgovine i usluga, Privredna komora Srbije i magazin „Privredni pregled“
  • Nagrade „Projekat budućnosti“ u akciji Kluba privrednih novinara Srbije za 2010. i Centra za mala i srednja preduzeća.
  • „Turistički cvet za 2015”. kao najbolji turistički događaj u promociji turizma.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Slične objave

Uporedi

Unesite reč za pretragu