Zdravlje i ušteda na jednom mestu

Zdravlje i ušteda na jednom mestu

Zdravlje i ušteda na jednom mestu

Zdravlje i ušteda na jednom mestu je moto poslovne saradnje naših portala i kompanije CARGO MEDICAL. Sa ponosom Vas obaveštavamo da su naši web portali uspostavili saradnju sa kompanijom CARGO MEDICAL. Misleći na Vaše zdravlje i uštedu Vašeg novca došli smo do ideje da u priču uvedemo i sjanu stvar koja se zove CAR:GO Medical.

Ovaj program štedi novac i brine o Vašem zdravlju, a sve to po veoma povoljnim cenama. Jedinstveni način da uštedite novac za Vaše putovanje, a pritom i za eventualne zdravstvene usluge. Ovo nije sistem koji služi samo Vama i Vašoj porodici već i Vašim kućnim ljubimcima. Pročitajte uslove.

Šta je CAR:GO Medical?

Car GO Medical

Program CAR:GO Medical je potpuno nov i inovativan način ostvarivanja značajnih popusta u privatnim zdravstvenim ustanovama koji je stupio na snagu 03.05.2018. godine. Korisnik CAR:GO Medical kartice može postati svaka punoletna osoba.

 

 

Šta dobijate kupovinom kartice?

  • Ostvarujete uštedu novca već pri prvoj poseti.
  • Vi birate zdravstvenu ustanovu za sebe, porodicu i kućne ljubimce.
  • Lakše ćete se odlučiti za posetu privatnoj zdravstvenoj ustanovi.
  • Na raspolaganju Vam je medicinsko osoblje najraznovrsnijih specijalnosti.
  • Ostvarujete popust na neograničeni broj poseta.
  • Svrstavate se u kategoriju štedljivih i odgovornih roditelja, kao i vlasnika kućnih ljubimaca.
  • Izbor privatne zdravstvene ustanove kao i informaciju o odobrenim popustima vršite iz bogate baze partnera koju možete pronaći na internet adresi:
  • www.cargomedical.rs.

Ostvarujete određeni popust pri rezervaciji smeštajnih kapaciteta na našim portalima. Svi smeštajni kapaciteti koji daju popust za korisnike CAR:GO Medical kartice biće obeleženi sa stikerom ispod opisa objekta i na sajtu cargomedical.rs.
Postani korisnik CAR:GO Medical kartice.

Pozivamo partnere da postanu deo naše priče?

Ovim putem pozivamo sve naše partnere koji se oglašavaju kod nas da se pridruže našoj akciji i postanu deo široke mereže korisnika CAR:GO Medical usluga.
Šta to znači?

Svi partneri koji žele da postanu deo ove jedinstvene mreže imaju samo jednu obavezu, a to je da svim korisnicima CAR:GO Medical kartice odobre popust od minimum 10%.

Šta su prednosti?

Prednosti su mnogobrojne, a jedna od najvažnijih i najvećih jeste besplatno ulistavanje na sajt cargomedical.rs i prisustvo na mreži od preko 20.000 korisnika.

Ako već niste naš partner možete postati veoma lako i brzo. Posetite link za prijavu.

I zdravlje i ušteda na jednom mestu je moto kojim se vodimo.

Ako tražite smeštaj za odmor na pravom ste mestu.

Slične objave

Uporedi

Unesite reč za pretragu